ringgit-rm100civil-servant-malaysiacivil-servant-malaysia1

Pinjaman Peribadi ditawarkan kepada pekerja kerajaan dan pekerja GLC (Syarikat Berkaitan Kerajaan).  Pekerja-pekerja dalam syarikat-syarikat kerajaan dan berkaitan kerajaan layak untuk memohon. Pinjaman Peribadi kami boleh menolong sesiapa yang memerlukan pinjaman segera.

 

Kami menawarkan pinjaman peribadi pada kadar faedah yang rendah dan dengan tawaran bermusim dari masa ke semasa,  sebagai  salah satu pilihan yang paling popular untuk peminjam. Bayaran pemprosesan yang rendah dan tiada caj tersembunyi .

 

Anda juga boleh cuba untuk mendapatkan loan walaupun anda mempunyai masalah CCRIS dan CTOS. Kami akan melihat keadaan kredit anda dan cuba membantu.

 

Kemanfaatan untuk peminjam :

  1. Kadar faedah yang lumayan
  2. Tiada caj tersembunyi
  3. Kelulusan pinjaman pantas
  4. Pemprosesan yang cepat

 

Kriteria Kelayakan Pinjaman Peribadi , Peminjam mestilah:

  1. Berumur sekurang-kurangnya 18 tahun.
  2. Tidak boleh melebihi umur persaraan pada akhir tempoh pinjaman.
  3. Mesti bekerja untuk kerajaan, syarikat berkaitan kerajaan dan sektor awam.

 

lifestyle-cloud

 

Kami sebuah syarikat pinjaman yang berlesen. Syarikat kami berpengalaman dalam mengurus pelbagai pinjaman  daripada ramai kakitangan-kakitangan kerajaan.

 

Kami menghormati privasi anda, sila hubungi saya terus  pangillan/Whatsapp/Wechat +60169873797 untuk maklumat lanjut dan kelayakan!

 

Anda mungkin berminat dalam Pinjaman Peribadi Pesara,  Atau sila panggil/Whatsapp/Wechat : +60169873797 untuk maklumat lanjut!